Politica de Confidentialitate


PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ce date cu caracter personal se culeg?

Pentru a accesa site-ul web www.calitop.ro, nu aveți nevoie să ne furnizați date personale. În măsura în care doriți să ne trimiteți un mesaj, vă putem solicita anumite date de identificare sau date personale. Datele personale se referă la toate informațiile care pot fi utilizate pentru a vă identifica personal sau pentru a vă contacta online sau offline. Informațiile personale sunt colectate numai cu consimțământul dvs. (de exemplu, dacă le oferiți în mod deliberat prin intermediul formularului de contact de pe site).

Informațiile personale solicitate prin formularul de contact includ: numele, adresa de e-mail.

În ce scop sunt folosite datele personale?

Datele furnizate de utilizator sunt strict confidențiale. SC CALITOP SRL se angajează să nu furnizeze unei terțe părți neautorizate aceste date și să le folosească strict pentru comunicarea cu dvs.

Datele dumneavoastra vor fi pastrate atata timp cat comunicarea cu dumneavoastra este activa, dupa care vor fi sterse

Securitatea datelor cu caracter personal

Politica de securitate a firmei include masuri de securitate si protectie a datelor cu caracter personal, acestea fiind protejate pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea acestora.

Care sunt drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prin citirea Politicii de confidentialitate de pe site-ul www.calitop.ro, ați fost informat despre drepturile dvs. prevăzute în Legea 677/2001 si Regulamentul european 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, dreptul la informație, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul la obiecții, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi şters din baza noastră de date şi vă daţi consimţământul pentru culegerea informaţiilor mai sus menţionate in scopul mentionat.