(+ 4) 0264 - 437 584 dan.marius.ctin@gmail.com

Ce date cu caracter personal se culeg?

Pentru a accesa site-ul web www.calitop.ro, nu aveți nevoie să ne furnizați date personale. În măsura în care doriți să ne trimiteți un mesaj, vă putem solicita anumite date de identificare sau date personale. Datele personale se referă la toate informațiile care pot fi utilizate pentru a vă identifica personal sau pentru a vă contacta online sau offline. Informațiile personale sunt colectate numai cu consimțământul dvs. (de exemplu, dacă le oferiți în mod deliberat prin intermediul formularului de contact de pe site).

Informațiile personale solicitate prin formularul de contact includ: numele, adresa de e-mail.

În ce scop sunt folosite datele personale?

Datele furnizate de utilizator sunt strict confidențiale. Calitop Servicii Consultanță Management SRL se angajează să nu furnizeze unei terțe părți neautorizate aceste date și să le folosească strict pentru comunicarea cu dvs.

Datele dumneavoastră vor fi păstrate atâta timp cât comunicarea cu dumneavoastră este activă, după care vor fi șterse.

Securitatea datelor cu caracter personal

Politica de securitate a firmei include măsuri de securitate și protecție a datelor cu caracter personal, acestea fiind protejate pentru a asigura confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea acestora.

Care sunt drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal?

Prin citirea Politicii de confidențialitate de pe site-ul www.calitop.ro, ați fost informat despre drepturile dvs. prevăzute în Legea 677/2001 și Regulamentul European 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, dreptul la informație, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul la obiecții, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a fi şters din baza noastră de date şi vă daţi consimţământul pentru culegerea informaţiilor mai sus menţionate în scopul menționat.